MIN SOMMER I BILDER DEL 1Har virkelig ikke blogget i sommer fordi jeg har hatt andre ting jeg har vært alt for opptatt med. Jeg er ikke så ekstremt glad i å skrive så derfor har jeg heller tatt en del bilder som jeg skal legge ut over flere innlegg, såå ja, enjoy!

 

I slutten av juni var jeg på SUK (sentral ungdoms konferanse) for Røde Kors Ungdom. Det var veldig koselig og lærerikt. Vi hadde forskjellige saker vi stemte på og gikk igjennom! Det varte fra torsdag til søndag. På lørdagen hadde vi gallamiddag, tok noen bilder der! 


 

Har også vært på ferie i Tyrkia 1 uke, bildene derfra kommer i del 2 :)

 

TA DEG TID!Dette er en av mine hjertesaker.. 

Nå jobber Røde Kors med å få totalforbud mot atomvåpen! Vi samler underskrifter fra mennesker som vil vise sin støtte i saken å være med på å hjelpe oss å skaffe totalforbud mot dette. 
Jeg jobber selv veldig med å skaffe underskrifter fordi dette er en stor sak som egentlig gjelder alle! Hvem som helst kan bli skadet eller drept av en atombombe uten å vite hvor og når det skjer.
Det blir drept flere Sivile enn militære/soldater. 
Jeg håper DU  kunne tatt deg tiden til å signere på underskrift kampanjen til Røde Kors ! http://www.rodekors.no/droppbomben

Her er en video:

 

LINK TIL Å SIGNERE! http://www.rodekors.no/droppbomben

Q: Hva syns du om denne saken?

RØDE KORS UNGDOMHei! Tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om Røde Kors Ungdom. 

Jeg startet i RKU for ca ett år siden og har vært ganske aktiv siden da. I september 2011 kom det to ungdommer fra Bodø for å prøve å starte ei lokal gruppe her på Vestvågøy, jeg meldte meg på. Vi var ikke så mange som møtte opp, men det var koselig uansett! 

I løpet av ett år nå har jeg vært med på så mye kult med RKU. Stand på det lokale kjøpesenteret, kosekveld, Verdens hiv og aids dag, Barnesoldat kampanjen, Aktivt valg kurs, mange innholdsrike møter med flotte folk og ikke minst sommerleiren sommeren 2012, der fikk jeg minner for livet ! Jeg har fått venner for livet gjennom RKU, det var så verdt det! 

Etter som lederen vår flyttet til Australia, er jeg blitt leder for vår lokalgruppe.. Det er litt krevende, men det er verdt det! Følelsen av å kunne hjelpe andre og samtidig få fantastiske venner for livet er helt sykt fint! Anbefaler alle som har muligheten til å prøve å bli med i ei lokalgruppe, hjelpe korps, RØFF eller lignende Røde Kors grupper burde ta den, det er kult! I tillegg til at det er kjempe gøy og lærerikt er det også en del fordeler med å være med. 

Her er noen bilder fra sommerleiren: 


Sammarbeid 


Kunnskap 


Glede, sammen! 


Musikk! 


Vennskap, no matter what! 


Leirbålkos! 


NRK


Nye venner! 


Swag!

 

Q: har du en lokalgruppe i ditt nærområde? 

Q: kunne dette vært noe for deg ? 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Januar 2014
Ulrikke Berg, 17 år fra Lofoten. Blogger om min hverdag og mine interesser! Jeg kommenterer alltid tilbake. Ta kontakt på epost hvis du lurer på noe! :)

For kontakt:
ulrikke_berg@hotmail.com
hits