DAY 11 - NOE DU ER REDD FORJeg er redd for å være alene. Det er et svakt punkt. Jeg ble mobbet siden barneskolen og byttet skole når jeg startet i 9.klasse. Jeg ble godt tatt imot på den nye skolen.
I ettertid nå som jeg går på videregående er jeg veldig redd for å være alene. Jeg er redd for at nye mennesker ikke skal like meg og jeg oppfører meg kanskje anderledes når jeg møter nye mennesker.
Jeg er veldig usikkker på hvordan jeg skal opptre for å bli likt og har alltid vært veldig usikker på meg selv.
Dette er et svakt tema å skrive om. Har kanskje ikke utgitt meg som å være en svak person via bloggen.
Når jeg er alene gråter jeg lett men jeg har også trivdes best alene. Har ofte sittet alene hjemme etter skolen og kanskje foreldrene mine har vært bekymret.
Jeg føler ikke jeg har så mange. Når jeg har hatt lyst til å ta kontakt med mine venner er det bare 2-3 stk jeg føler at jeg kan spørre om å finne på noe, de er som oftest opptatt med andre ting.
Jeg føler også at jeg alltid må støtte andre og jeg får ikke alltid den støtten jeg føler jeg trenger av andre.  Når jeg gikk på ungdomsskolen gikk jeg til psykolog i 2 perioder men jeg følte ikke at jeg fikk hjelp til det jeg trengte.
Jeg har hatt mange venner opp igjennom tiden, venner som virkelig trengte hjelp og slik jeg føler det, forlot de når de hadde fått orden på livet sitt.
Det var kanskje akkurat da jeg trengte de, mer enn noe annet.   Etter at jeg flyttet på hybel har jeg funnet mer ut "hvem jeg er".  Har lenge hatt lyst til å skrive om "såre temaer" på bloggen men har ikke funnet de rette ordene. 
Mange er redd for edderkopper og andre små kryp. Jeg tror også mange ikke tørr å fortelle om virkeligheten, hva de egentlig er redde for. 

Det er vanskelig å skrive og mye av dette gir sikkert ikke mening men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare min frykt. Frykt for å bli mislikt, frykt for nye mennesker, frykt for å være alene. Q: Har du en frykt eller er du redd for noe du ikke ville fortalt hvem som helst? 

 

NY BLOGGHei! Som mange av dere kanskje allerede vet så heter jeg Ulrikke og jeg har tidligere gått under bloggen http://pussyandbanana.blogg.no/. Jeg har i det siste hatt veldig lite inspirasjon, og jeg følte jeg trengte en ny blogg. Her skal jeg bli mye flinkere til å blogge! 
Jeg kommer for det meste til å blogge om hverdagen min, outfit, innkjøp og en del bilder. Jeg er veldig aktiv i Røde Kors Ungdom, så det blir sikkert en del om det også!

Legg meg gjerne til som venn! Kommenterer også tilbake til alle.  

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Januar 2014
Ulrikke Berg, 17 år fra Lofoten. Blogger om min hverdag og mine interesser! Jeg kommenterer alltid tilbake. Ta kontakt på epost hvis du lurer på noe! :)

For kontakt:
ulrikke_berg@hotmail.com
hits