BILDER FRA RISØYAVi gjør så utrolig mye hele tiden her på skolen, har lite tid til å bruke på blogging og føler nesten jeg må blogge hele tiden hvis jeg skal holde dere oppdatert på alt vi gjør. Derfor legger jeg heller ut noen bilder fra tiden her på skolen! 


Sommer og ukulele idyll på Lyngør fyr
 


Eventyrstund har gull i munnSkuespiller teknikk på Bårdar Akademiet
Ligretto i sola
Kveldskos med stearinlys og musikk (og masse masse mygg..)
Bokstav-fest, meg som unge og Elisabeth som etterforsker

 
Ukulele kurs!


Marte og Tommy


Detaljer fra rommet mitt!: 
 
Hopping fra Brua!Manus-lesningVerdens kosligste bursdagshilsen fra hele skolen! 

 

See ya later, alligator!

FØRSTE UKE PÅ RISØY FOLKEHØYSKOLENå har jeg funnet meg til rette på skolen og har det kjempebra! Har masse å blogge om men har ikke hatt nett før nå.. 

23. august:

Vi hadde "åpningsfest" med middag og kaker, sa hade til mamma og pappa. Så møtte jeg klassen min, herlig gjeng, gleder meg virkelig til dette året! I klassen er det 10 jenter og 3 gutter. 

24. august:

Vi gikk gjennom kostymene i kostymelageret og prøve masse kostymer, så hadde vi photoshoot med alle sammen, det var veldig gøy!
Vi var også på en liten fjelltur sammen med læreren vår, spiste middag hjemme hos henne og gikk gjennom første utkast av musikalen.

25. august: 

Denne dagen hadde vi sangtest og sangtime med lærern vår. På kvelden hadde vi fellessamling i Sjøbua med sang og musikk. Koslig! 

26. august:

Da lærte vi om forskjellige praktiske ting på skolen. Senere hadde vi også fellessamling i Sjøbua, da lærte vi om "Slaget på Lyngør".

27. august:

Vi lærte enda mer om praktiske greier på skolen. Vi valgte valgfag og sideemner, jeg tok Dans som sideemne, hest og kajakk som valgfag! Vi hadde også volleyball-kamp med lærerne, vi tapte.. Senere samme kveld hadde vi "Terje Vigen Aften" i Sjøbua

28. august:

Vi hadde stafett, hvor vi ble delt opp i lag. Jeg fulgte ikke så veldig mye med.. Vet hvertfall at vi ikke kom på 1. plass! Etter kveldsmat var vi med på "Kveldstanker i fjellkirka" Det var kjempe koselig! 

29. august: 

Denne dagen var vi på en lang (lang) båttur til et eller annet sted hvor vi spiste middag. Senere skjedde det ikke noe spessielt. 

30. august: 

Lørdag og skoledag, tar en stund til jeg blir vandt til det! Vi hadde heldigvis en nokså chill dag. Orientering/rebus løp og grøt til middag. Senere samme kveld hadde personalet ved skolen elevkveld for oss i Sjøbua. Vi fikk servert fiskesuppe og is til dessert. 

31. august:

FRIIII !!!!

 

Dette ble et langt og kjedelig innlegg, men er mest for at familien min skal få en liten oppdatering på hva jeg har gjort i det siste! Legger ved noen bilder:


HEI OG HÅ! 

 

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014
Ulrikke Berg, 17 år fra Lofoten. Blogger om min hverdag og mine interesser! Jeg kommenterer alltid tilbake. Ta kontakt på epost hvis du lurer på noe! :)

For kontakt:
ulrikke_berg@hotmail.com
hits