INNKJØP FRA IRLANDDet er over en måned siden jeg kom hjem fra Irland men har ikke orket å blogge enda. Irland var fantastisk og jeg anbefaler alle å reise dit! Alle menneskene er veldig imøtekommende og hyggelige. 

Jeg shoppet så mye at jeg ikke fikk plass i kofferten min, jeg og Malin måtte legge alt det tunge i min koffert og alt det lette i hennes koffert. Det tok helt av på Penny´s (primark, bare det irske navnet på primark).
De hadde så mye fint og det var så mye mer jeg gjerne skulle prøvd men da måtte jeg stå i 10 min i kø for å få prøve kun 6 plagg.. Måtte kjøpe meg en ekstra koffert på hjemtur for å få med meg alt hjem.


//Alt er fra Penny´s 


//River Island//TopShopKjøpte sminke fra Boot´s, et apotek i 2-3 etasjer med veldig mye sminke/hårprodukter/apotekvarer. De hadde egentlig alt til kropp. 
Jeg fikk en makeover fra ei som jobbet for Smashbox, kjøpte foundation og primer som passet min hud, fikk også en goodiebag på kjøpet. 
Kjøpte Naked palette basics, elsker den. 
Boksen for å ha sminke i kjøpte jeg på en butikk som het Tiger. Veldig billig!!//Penny´s 

 

Q: Hva syns du om innkjøpene? Var det noe du likte spesielt godt? Evt hva? 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Mai 2014 » Mars 2014
Ulrikke Berg, 17 år fra Lofoten. Blogger om min hverdag og mine interesser! Jeg kommenterer alltid tilbake. Ta kontakt på epost hvis du lurer på noe! :)

For kontakt:
ulrikke_berg@hotmail.com
hits