DAY 9 - ET BILDE AV ROMMET DITT


Det er veldig lite men selv er jeg veldig fornøyd. 

Q: Hva syns du?


PHOTOSHOOTHei! 

Hadde bursdag i forje uke. Søsken barnet mitt og jeg hadde en liten photoshoot siden vi ikke hadde så mye å ta oss til her i Kabelvåg. 

Q: Hva syns du om bildene ?


BILDER AV LEILIGHETAJeg har flyttet til Kabelvåg for å gå på skole, VG2 Barne og ungdomsarbeider. 
Har funnet meg ei søt leilighet like i nærheten av skolen. I klassen er vi tre gutter og fjorten jenter, utrolig hyggelig klasse, ser veldig frem til dette året!
Har tatt en del bilder av leiligheta, har ikke fått alt av bilder på plass enda, men det kommer seg etterhvert. Kommer til å legge ut bilder ettersom det oppdaterer seg.


Er veldig fornøyd med leiligheta, skal jo bare bo her ett år så for meg er det egentlig ikke så nøye hvordan det ser ut. 
Har ingen bilder av soverommet enda, det står bare en seng der. Men etterhvert når jeg har fått litt flere bilder opp på veggene.

Q: Hva syns du? 
Q: Bor du på hybel i år? 
 

MIN SOMMER I BILDER DEL 2I Tyrkia bodde vi på et all-inclusive hotell i utkanten av en by som heter Bodrum. En kjempe koselig by. 
På hotellet kunne vi bare gå å hente oss det vi ville ha av mat og drikke. Vi lå med have på solsenger mesteparten av tiden, vi var der kun en uke, siden jeg skulle hjem å jobbe. 

Bildene fra ferien i Tyrkia kommer her: 

 

Kjøpte noen små ting mens jeg var i tyrkia og på taxfree´n. Jeg har flyttet inn i leilighet i Kabelvåg for å gå skole. Har tenkt å legge ut bilder av leiligheta snart!

 

Q: Hva syns du om bildene ?

DAY 7 - ET GAMMELT BILDE AV DEGEt bilde av meg som er tatt i 2010 tror jeg. Føler jeg har forandret meg en god del siden da! Hehe, har nok vokst endel både i kropp og utseende siden da!

Q: hva syns du om bildet?

DAY 5 - BAKGRUNSBILDE PÅ IPHONENDay 5!
Bakgrunsbildene jeg har på Iphonen er ikke så veldig intressange egentlig, menmen!

På hjem-skjerm.

På låst skjerm.

Fikk forresten vite om vi kom opp i eksamen idag. Ingen i min klasse kom opp! Det betyr ingen eksamen i år! Lykkeruuus! Vi kunne komme opp matte og naturfag, mine to værste fag!
Har fått meg vine, add meg hvis du føler for det assa, jeg legger ut en del vine's - ulrikke berg :)

Q: har du vine?
Q: hvis du har, hva er vine'en din?

BILDE-DRYSSHar ikke så mye å blogge om nå i ferien, har samlet litt bilder jeg har tatt over tid, tenkte å dele de med dere!Q: Hva syns du om bildene ? 

Q: Hva har du gjort i påsken ? 


 

ET BILDE - TRE REDIGERINGERFreeedag, finally! <3 Skjer ikke så mye denne helga, annet enn at jeg var på jobb fra 15-18 idag og skal på jobb imorgen fra 11-16, så skal jeg i til Trine-Lise fordi hun skal feire bursdag. Ser frem til det! 

Har lekt litt med picasa, og her er resultatet! : 


Originalen! 


1. 

 


2. 

 


3. 

 

Q: hvilket syns du var finest? 
Q: hva skal du denne helga?

 

 

QUOTESNår jeg kom hjem idag var jeg shikkelig dårlig fordi jeg begynner å bli syk å hadde ikke en dritt å gjøre, så jeg lagde to quotes!. Q: Hva syns du? Er du enig eller uenig? 


Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Januar 2014
Ulrikke Berg, 17 år fra Lofoten. Blogger om min hverdag og mine interesser! Jeg kommenterer alltid tilbake. Ta kontakt på epost hvis du lurer på noe! :)

For kontakt:
ulrikke_berg@hotmail.com
hits