STARTEN PÅ ET NYTT KAPITTEL!JEG SKAL FLYTTE!

Jeg skal flytte til Risøy i Aust-Agder. Der skal jeg gå på folkehøyskole i 1 år. Jeg gleder meg virkelig! 
Linja jeg har valgt er Musikal - London - New-York (Det betyr altså at vi skal på klassetur til både London og New-York). Jeg elsker musikk og derfor valgte jeg den linja. Jeg ble anbefalt av ei jente fra Lofoten som hadde gått på der, at den skolen var virkelig bra.
Jeg skal bo på internat, enten på et rom alene eller sammen med ei anna jente. Jeg kjenner absolutt ingen som skal gå der. Det er litt skummelt men jeg gleder meg veldig og har høye forventninger!
På linja jeg skal gå skal vi lære om Musikk, sang, dans og skuespillerteknikk. Itillegg skal jeg ha seks ulike tilleggsfag der jeg kan velge mellom så mye forskjellig. Jeg har noen tanker allerede om hva jeg ønsker. Hest, foto, dans, kunst, padling, håndarbeid, men jeg er ikke helt sikker enda, forandrer mening heletiden. 
Grunnen til at jeg har valgt å ta et år på Folkehøyskole er både for å få oppleve noe nytt, møte nye mennesker, nye venner, nye interesser. Også fordi jeg trenger et pauseår, ett år som kun er mitt år, der jeg gjør akkurat det jeg har lyst til, uten å ta hensyn til noen andre. Jeg er interessert i å finne ut hvem jeg egentlig er, og det håper jeg å finne ut på skolen.
Det er ingen eksamen, tentamen, prøver eller lekser på skolen. Det er en praktisk skole som jeg liker å kalle det. Det er fag som man vanligvis ikke finner på VGS eller Ungdomsskolen. Man får ikke karakterer men studiepoeng! Mange mener at man ikke sitter igjen med noe etter å ha gått på folkehøyskole fordi det ikke er teoretisk. Det er jeg veldig uenig i. På folkehøyskole lærer man å kjenne seg selv og finne ut hva man virkelig vil, man vokser mye på et år.
Jeg, mamma og pappa skal kjøre nedover. Vi ta en ferie i Oslo for å besøke venner og familie og deretter kjøre ned til skolen som starter den 23 August! 

Jeg vil blogge mens jeg er der og legge ut mange bilder både fra Linja, turene og det sosiale vi gjør.
Stay tuned. 

4 kommentarer

jeg skal også på folkehøyskole! Men jeg skal til Bergen da :D tihi! Kos deg masse :D blir deilig å starte på nytt!

Ingrid

29.07.2014 kl.19:55

Så spennende :)

RisRosOgKlaging

30.07.2014 kl.14:37

Det høres veldig spennende ut! Håper du finner deg til rette der og at det er lærerikt og kjekt =)

- Alona.
Herlig!

samfunnstaper

08.08.2014 kl.04:41

så heldig du er!

Skriv en ny kommentar

Ulrikke Berg, 17 år fra Lofoten. Blogger om min hverdag og mine interesser! Jeg kommenterer alltid tilbake. Ta kontakt på epost hvis du lurer på noe! :)

For kontakt:
ulrikke_berg@hotmail.com
hits